Är el cigarett farligt eller inte?

Tidvis hör vi någon säga att e-cigg skulle vara lika skadliga som vanliga cigg. Det här är emellertid icke riktigt. En e–cigarett är inta alls så farlig som en cigarett innehållandes tjära. Huruvida e- cigg är skadligt är alltså inte adekvat om du jämföra med standard cigaretter.

e

E–cigarett som inte är godkända i Sverige kan självklart vara giftiga, det får man ej glömma. Om man ej handlar e cigarett som saknar nikotin så ska man tänka på värdefulla e–cigaretter fakta som att vi kan bliva beroende och därmed inte någonsin komma ifrån nyttjandet, vilket ej kan ses som så bra.

Det är el-juicen som är skillnaden mellan e- cigaretter som saknar nikotin och dom med.

På så vis blir det märkbar skillnad på e cigaretter som saknar nikotin mot de med. Ni undviker beroendet med el-cigg som saknar nikotin och de är dom som ni kan tjacka i Sverige. Var försiktig då man hanterar elektrisk utrustning som du håller nära ansiktet.

Om man inte undersöker produkten noggrant kan det leda till besvär. Det finns en risk att batterier exploderar på utländska produkter. El-cigg utan det vanebildande nikotinet har noll åldersgräns, men den ska ändå ej brukas av ungar.
När vi röker el cigaretter så kommer vi icke att bliva beroende om den är utan nikotin. Det här är suveränt för den som ej röker till att börja med. Men den som vill sluta tobaksröka kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Vill du lägga av med att tobaksröka kan du lika väl nyttja de nikotinfria varianterna.

När är e- cigg skadligt?

Du skall tänka på att den som aldrig tidigare har blossat tar en risk att fastna i ett rökträsk med e- cigg som hava nikotin. Är du ung och aldrig hava rökt nikotin är det e cigarett SOM ÄR FARLIG. Det här kan även bliva en inkörsport till vanlig tobaksrökning då man vänjer sej vid nikotinkickar och önskar hava dem också med hjälp av vanliga ciggen.

Därför är standard cigg skadliga

Du drar fel deduktion om vi tror att e- cigarett ÄR skadligt. Det är som att jämföra två olika grejer. Sett ur den synvinkeln är e–ciggen det bättre valet. Åtskilliga unga blossar e cigg som saknar nikotin det hava flera fördelar.