Lär dig om hur man lyckas med rökavvänjningEN

Då du väl har bestämt dej för att det är slut med rökeriet så gäller det att finna en bra metod för rökavvänjning som passar dig. Det finns en hel del sluta röka tips och allihop är kanske icke så relevanta för dej. Här är ett litet antal av dom saker som kan bli till hjälp under den första tiden och vidare.

batteri

Om du icke är sann mot dig själv spelar det ingen betydelse hur många kurser du tar. Var ärlig har du beslutat dej? Om du icke är säker så finns det noll anledning till att satsa på rökavvänjning medicin samt annat som icke kommer att göra någon skillnad förrän du faktiskt är med på noterna.

att sluta röka med hjälp av e-cigaretter som är utan nikotin

Med en el-cigarett går det lätt. Det här är elcigg som ger en ånga som smakar bra samt som påminner lite om vanlig tobaksrökning. Sverige säljer icke de med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Med en sådan kombination har du kvar nikotinet utan att de facto hava det.

El-ciggen är mångsidig med sina populära användningsområden och smaker. Man skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Läkemedel som hjälper dej med abstinensen

Nu finns det olika läkemedel mot abstinensen. Vilket läkemedel man bör ta beror på er belägenhet. Kontakta din läkare. Det kan också vara klokt att ha någon typ av coach som hjälper till med humöret samt rätt hållning eftersom det upplevs svårt.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär?

Rökavvänjning hypnos är kanske icke en så utbredd behandlingsmetod fast något man kan beakta om man inte vill nyttja medicin. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Det här kan innebära många tillfällen av hypnos-terapi fast man kan ju kombinera denna behandlingsmetod med andra metoder så att du får ännu bättre effekt.

Använd enkom hypnotisörer som vet vad de gör. Om du går till en oseriös individ så är det som att dumpa pengar i sjön och man kan aldrig förutspå om det är säkert att genomgå behandlingen.

Hitta nyttiga sluta röka förslag på webben

Det existerar ett flertal sluta röka förslag helt gratis online. Med stöd och hjälp från andra går röksugavvänjningen bättre. Har du funderingar om e–cigaretter så kan du ju fråga om det oxå.