Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Ifall du undrar om man kan byta ut riktiga cigg med elcigg är du icke allen. Många anser att electrocigarette är ett odugligt alternativ för de som verkligen vill lägga av röka. Men realiteten är att så kallade e–cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Ifall du har beslutat dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns därutöver skilda smaker på cigaretten att välja på. Detta kan leda till att du lever ett friskare leverne.

När tvingas man fylla på sin elcigg?

Batteriet spelar en avgörande variabel i din elcigg. Ifall batteriet är av hög kvalité kan du få ut cirka 1 000 bloss.

el

Hur mycket el-cigg kostar beror mestadels på dess kvalitet och utseende. När du köper en e-cigg online möts du utav bra erbjudanden men tänk på att kolla upp kvalitén på batteriet. Mestadels lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Elcigg finns också för korttidsbruk. Klicklänk till mera info. Det kan vara en bra idé att experimentera för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen funkar.

Electrocigarette är till alla

Med en el-cigg kan du fortsätta att blossa utan att röka. Med en electrocigarette blir du ej beroende. Det kan vara med andra ord fritt fram att feströka utan bekymmer.

En e-cigarett stör ingen annan. E-juicerna gör att du kan erfara många olika smaker. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det viset på dessa. Samtidigt så är man här totalt utan de skadliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är centralt.

Du vet väl att man kan köpa e-juice på nätet?

Ett hett tips är att handla e-cigg samt e-juice i svenska butiker online. När man vill ha ett stort utbud bör man söka i e-butiker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Ta dej tiden att välja den perfekta e–ciggen exakt för dig.

Tillse att du begriper hur produkten funkar. Då håller den längre.